Haber

Akşener: İki büyük şehri kazanma fikrinin babası Koray Aydın

DÜZGÜN Partisi Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Milletvekili adayı Koray Aydın’ın seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu.

Akşener, “Bugün burada Sayın Bakanımız Koray Aydın’ın kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapmak için toplandıysak ve bu adeta mitinge döndüyse İYİ Parti demektir. Bu seçimden tek başına birinci parti olarak çıkacaktır.”

Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:

“Biz yeni kurulmuş bir partiyiz. 2017’de birçok zorluktan, iftiradan, engellemeden, direnişten kurtulmuş ve 3. seçimine girmiş yeni kurulmuş bir partiyiz. Bu partiyi kuran üyesinden, yöneticisine kadar herkesin köklü bir geçmişi var. siyasi çaba.Bu partinin en büyük özelliği her gönüllümüzün hissesinin olduğu bir alan olması.Benim hissem ile rastgele bir üyenin hissesinin birebir aynı olması.Öğrenen organizasyon olarak tanımladığımız bir parti. zaman zaman yaptığı hatalardan ders çıkarır.AK Parti ve paydaşlarının çoğunluğu Meclis’te bitmezdi.

31 Mart yolunda CHP’ye teklif yaptık ve sonucunda 11 büyükşehir alındı ​​ve en değerlileri İstanbul ve Ankara oldu. Yani Millet İttifakı’nın iki büyükşehir kazanması fikrinin babası Koray Aydın’dır, harekete geçen de bizleriz.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu