Yaşam

Armağan Çağlayan’dan “Özür dilerim” filmine tepki: Olma ihtimali yok

Daha önce çeşitli projelerde birlikte yer aldı İbrahim Büyükak Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’nın başrollerini paylaştığı “Özür dilerim” filmi Disney Plus’ta yayınlanmaya başladı. Filmi izleyen Armağan Çağlayan yorumuyla dikkat çekti.

“OLDUĞU GİBİ DEĞİL”

Filmin seyircisi ikiye ayrılırken, beğenmeyenlerin ortasında Çağlayan yer aldı. Twitter hesabından sinemayla ilgili paylaşımlarda bulunan Çağlayan, “Üzgünüm ama Disney Plus’ta ‘Özür dilerim’ çok kötü bir film. Olma ihtimali de yok” dedi.

ÖZÜR DİLERİM SİNEMASININ KONUSU NEDİR?

Bir deniz fenerinde bekçilik yapan Erkin, 30’lu yaşların ortasında yalnız yaşamaktadır. Kredi borçlarıyla uğraşan Erkin, bir gün huzurevinde kalan dedesinin ölüm haberini alır. Huzurevine koşar ama beklenmedik bir durumla karşılaşır. Dedesi torunundan o sırada kalbini kırdığı ağabeyi Koray ve eski nişanlısı Merve’den özür dilemesini ister. Kredi borçlarını ödemek için tek çaresi özür dilemek olan Erkin, maceralı ve eğlenceli bir yolculuğa çıkar.

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği, senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazdığı ve kendisinin de rol aldığı sinemanın kadrosunda Metin Coşkun, Müfit Kayacan, Mert Turak, Yeliz Kuvancı, Gümeç Alpay Aslan, Yonca Şahinbaş, Kerimcan Kamal ve Fatma Toptaş da yer alıyor. yönetmen koltuğunda.

kosk-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu