Haber

Aydın Büyükşehir Belediyesi Üniversite Tercihi Tır Hizmeti

Aydın Büyükşehir Belediyesi Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite tercihi yapacak öğrencilere hizmet veren tercih tırından bini aşkın öğrenci faydalandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu“Gençlerimizin istek ve taleplerine cevap verecek uygulama ve projelerle yanlarında oluyoruz. Hayatlarının en önemli kararlarından biri olan üniversite tercihlerinde yanlarında olduk.”

Aydın Büyükşehir Belediyesi YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite tercihi yapacak öğrenciler için tercih tırı hizmete açıldı. Tercihlerin son gününe kadar hizmet verecek olan tercih tırından bini aşkın öğrenci faydalandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇercioğluKonuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Gençlerimizin istek ve taleplerine cevap verecek uygulama ve projelerle yanlarındayız. En önemli kararlarından biri olan üniversite tercihlerinde yanlarında olduk. hayatlarının.”

Bu yıl mezun olduğunu belirten Abdul Samet isimli bir öğrenci, “Uçak mühendisi olmayı düşünüyorum. Bu hizmeti herkes normal bir şekilde alamıyor. O açıdan bu hizmetin alınmasında elbette çok fayda var. Herkes bu hizmeti alamaz” dedi. buraya gelip seçimlerinde yardım alabilirler.” 23 yaşındaki İstanbul Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunu Merve Bahar, kardeşi için tercih ettiği TIR’a geldiğini belirterek, “Belediyenin böyle bir hizmet vermesi çok güzel yani faydalı. Abim. Annem sosyal medyadan duymuş. Danışmanlar bence iyi bir yol gösterdi. Memnun kaldık” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi.

Kaynak: ANKA / Eğitim

ciftelerhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu