Sağlık

Bandırma’da ‘Nev’ sağlık üssü

BALIKESİR (İGFA) –Sağlık alanında başta Bursa olmak üzere ülkemizi ileriye taşımak için çalışmalarını sürdüren Nev Sıhhat Grubu’nun sağlık merkezleri zincirine bir yenisi daha eklendi.

Toplam 200 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Nev Bandırma ve Görüntüleme Merkezi’nin açılışı yoğun ilgi gördü.

Nev Bandırma başta olmak üzere Genel Cerrahi, Gastroenteroloji Cerrahisi, Estetik ve Plastik Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Dahiliye, Göğüs Hastalıkları, Ortopedi & Travmatoloji, Göz Hastalıkları, Psikiyatri, Radyoloji, Diş Hastalıkları, Beslenme ve Diyet, Klinik Psikoloji alanlarında uzmanlaşmıştır. Bandırma ve yöresinde halkına hizmet edecek.

Nev Bandırma, tıpkı Bursa’daki sağlık merkezleri gibi baştan aşağı yenilenerek modern teknolojik altyapı ile kaliteli sağlık hizmeti verme odaklı hizmet vermeye başladı.

Toplam 1000 metrekare alan üzerine kurulu Nev Bandırma ve Görüntüleme Merkezi; 15 poliklinik, diş, endoskopi, kolonoskopi ünitesi, 3 yataklı müşahede odası, radyoloji görüntüleme merkezi ve Acil Servis bulunmaktadır.

BÜYÜME SEYAHATI YATIRIMLARLA DEVAM EDECEK

Nev Bandırma ve Görüntüleme Merkezi ile birlikte güçlü bir sağlık zinciri haline gelen Nev Sıhhat Kümesi, bu atağıyla ülke ve bölge genelinde büyüme hedefine önemli bir adım daha atmış oldu.

Nev Sağlık Kümelenmesi olarak ilk günden bu yana vatandaşlara kaliteli ve kesintisiz sağlık hizmeti sunmak hedefiyle yollarına devam ettiklerini belirten Nev Sağlık Kümesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Ergin Kopal, “Bandırma çok önemli bir stratejik konuma sahip. Nev Sağlık Grubu olarak büyüme hedeflerimiz kapsamında Bandırma’nın potansiyeline inandığımız için bu yatırımı yapma kararı aldık. Gerek hastanelerimizin teknolojik altyapısı gerekse insan kaynaklarının gelişimi açısından çalışmalarımız hızla devam ediyor. Nev Bandırma ve Görüntüleme Merkezimizin Bandırma’ya ve bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Öte yandan Bandırma’da gün boyu süren açılış düzenlemesi; Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırma Ticaret Odası Yürütme Konseyi Başkanı Adem Yılmaz, esnaf odası başkanları, siyasi parti temsilcileri ile ilden ve ülkeden çok değerli isimler katıldı.

haberkaraisali.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu