Haber

Başakşehir ile Rams Global arasında isim sponsorluğu imza töreni düzenlendi

– Başakşehir ve Rams Global arasında isim sponsorluğu imza töreni düzenlendi

İSTANBUL – İstanbul Başakşehir, Rams Global ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

İstanbul Başakşehir ile Rams Global arasındaki isim sponsorluğu anlaşmasının imza töreni Beşiktaş’ta bir otelde gerçekleştirildi. İmza törenine Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ve sponsor firma Türkiye CEO’su Devran Bülbül katıldı. Başakşehir’in bu dönem sonunda 10’uncu yılını kutlayacağını hatırlatan Başkan Gümüşdağ, “Başakşehir A.Ş.’yi 10 yıl önce böyle bir otel salonunda kurduk. Başakşehir genç yaşına rağmen çok değerli başarılara imza atan bir grup haline geldi. Kısa sürede büyük kulüplerle yarıştık.Her sene şampiyonluğu zorladık.Muhteşem Lig’in şampiyonu olduk.Başarı odaklı bir takımız.Co-sponsorumuza teşekkür ediyorum, Medipol adına veda ediyoruz. Artık RAMS Başakşehir olarak anıldık. Değerli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Değerli projelerimiz olacak” dedi.

Alt yapı yatırımlarının devam edeceğini belirten Gümüşdağ, “Altyapımızda 16-17 yaş arası çocuklara dünyanın değerli gruplarından teklifler var. Yakında Türkiye’nin en önemli futbol akademisini açacağız. Dünyaca ünlü kulüplerden teklifler var. Kalecimiz Deniz için akademiye daha fazla yük bindireceğiz” diye konuştu.

Emre Belözoğlu: “Türk futbolunun Avrupa’da son yıllardaki en başarılı takımı Başakşehir”

Çok değerli bir anlaşmaya imza attıklarını ifade eden Teknik Direktör Emre Belözoğlu, “Türk futbol ekonomisinin bu kadar daraldığı dönemde belki de en zor zamanlarda sponsorluklar çok önemli. Kendilerine Türk futboluna verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu beraberlik başarı ile taçlandırılır. RAMS Başakşehir “10 yılın 8’inde hem şampiyonluklar oynadım hem de Avrupa kupalarında ülkemize önemli hizmetlerim oldu. Başakşehir, UEFA kulüpleri sıralamasında 51. sırada yer alıyor. Başakşehir, Türk futbolunun Avrupa’da son yıllardaki en başarılı takımı. Bu yılki hedefimiz Avrupa kupalarında yer almak için çaba sarf etmek. ve zorlu büyük gruplar. Türkiye’de şampiyonluk kolay değil. Başakşehir 7. yılında bunu yaşadı. Gerçekçi hedefler koymak gerçek ama tüm rakiplerimizle yeniden rekabet etmeye hazırız” dedi.

“Beklentimiz takıma en az 2, mümkünse 3 oyuncu katmak”

Hedefleri olduğunu ve bu hedefler doğrultusunda doğru oyuncuları seçmeye çalıştıklarının altını çizen başarılı teknik direktör, “Arap yarımadasının yüksek bütçeli oyunculara teklifler vermesi ve büyük kadroların sansasyonel transferler yapması bizi geri planda gösterse de. biz gerçek işler yapıyoruz önümüzde zaman var transferlerimiz olacak gerçek ama takımı güçlendirmek değerli olacak transferlerimiz devam edecek çok oyuncu almaktansa elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız Beklentimiz takıma en az 2, mümkünse 3 oyuncu katmak. Çok değerli oyunculara yer verdik. Fiziği olarak uygun bir kamp geçirdik. Bu sene haftada 1 maç oynayacağız. “En kötüsüne katılmak istiyoruz. Avrupa kupaları” dedi.

“Luka Milivojeviç bize gelmek istedi ama rakamlar ikna edici”

Son olarak Crystal Palace’ta forma giyen Luka Milivojeviç’in transferindeki son durum sorulduğunda Emre Belözoğlu, “Luka ile 15-20 gün içinde görüşmemiz vardı. Rakamlar zorlayıcı, elimizden geldiğince yaklaştık. , gelmek istedi. Ardından Dubai’den teklif aldığını söyledi. “Burada oyuncunun kendi tercihi devreye giriyor. Bu rakamlara ulaşamayacağımızı söyledik. Eğer oyuncu Dubai’ye imza atarsa ​​bu süreç kapanacaktır.”

Devran Bülbül: “Şirketimizin vizyonu Türk sporuna değer katmak”

Galatasaray sevdalısı bir iş adamının Başakşehir’e neden sponsor olduğunu sorarak sözlerine başlayan Devran Bülbül, “Şirketimizin vizyonu Türk sporuna değer katmak. Türk sporuna ve sporcusuna yatırım yapmak bizim için büyük gurur kaynağı. Başakşehir. kısa zamanda çok değerli başarılara imza atmış bir firma kulüp.iki kurumun kültürlerini birbirine benzetiyorum 3 kıtada 6 ülkede çok değerli başarılara imza atmış bir grubuz çok büyük zevk Bizim için iki maliyetin bir araya gelmesi, Başakşehir’imize bu dönemde ve gelecekte başarılar diliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu