Haber

Batman Petrolspor ile Siirt İl Özel İdaresi depremzedelere destek için maçta buluştu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Batman Petrolspor ile TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Siirt İl Özel İdaresi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşlar yararına dostluk maçı düzenledi.

Batman Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada her iki takımın hakemleri ve oyuncuları, “Milletimizi tebrik ederiz. Acınız acımızdır” yazılı pankartla çıktı.

Tutanağın Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve Osmaniye illerinin plaka kodlarını gösterdiği anlarda taraftarlar şehirlerin adlarını hep haykırarak “burada” diye tezahürat yaptı. .

İlk depremin olduğu 4. dakika 17. saniyelerde maç bir süre durdurulurken, taraftarlar takviye için sahaya atkı ve kep attı.

Hazırlık maçında Batman Petrolspor 31. dakikada İlter Ayyıldız’ın golüyle 1-0 öne geçerken, 39. dakikada Siirt İl Özel İdaresi’nden Oğuzhan Birben’in golü ilk yarının sonucunu belirledi: 1-1.

Batman Petrolspor maçı 90. dakikada Mahsun Çapkan’ın kaydettiği golle 2-1 kazandı.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, hazırlık maçından elde edilecek gelirin depremzedeler için kullanılacağını söyledi.

Destek veren herkese teşekkür eden Akbaş, ülkede bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisinde bulundu.

Siirt İl Özel İdaresi Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Ülkede depremzedeler için yardım seferberliği olduğunu anlatan Canpolat, “İnşallah bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde, dayanışma ruhuyla aşacağız.” dedi.

haberarnavutkoy.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu