Haber

Bursa’da 13 yaşındaki motosikleti çalındı! Yenisini aldım çalındı

Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı Millet Mahallesi, Millet Caddesi, Akgün Sitesi’nde oturan Mehmet Dilsiz ilginç bir olay yaşadı.

İşinden evine motosikletiyle gidip gelen ve 13 yıldır motosikletini kullanan Dilsiz, motosikletini oturduğu sitenin bahçesine park etti.

Sabah işe gitmek için evden çıkan Dilsiz, motosikletini park ettiği yerde bulamadı.

Durumu bildirmek için en yakın karakola gitti ve olayı polis ekiplerine bildirdikten sonra evine döndü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

2 hafta sonra yeni bir motosiklet aldım

Olaydan 2 hafta sonra yeni motosiklet almaya karar veren Dilsiz, gittiği motosikletçiden 25 bin lira taksitle yeni motosiklet aldı. Akşam saatlerinde bayiden çıkıp aldığı motosikletle işine giden Dilsiz, motosikletini sitenin sığınağına bıraktı.

Ertesi sabah işe giderken, “Ben balkona çıkacağım motosikletin rengini merak ettim görseydim” Motosikletinin yanına indiğinde yerinde olmadığını anladı. Motosikletinin ikinci kez çalındığını anlayan talihsiz adam, olayın şokunu üzerinden attıktan sonra tekrar polis merkezine gitti.

“Şikayet ettik, bir şey olmadı”

Mehmet Dilsiz, işe gidip geldiği 13 yıllık emektar motosikletinin çalınmasının ardından olayı anlatırken “yol arkadaşımdı” dedi. “İki hafta önce motosikletimi çaldılar. 13 yıldır motosikletim, yol arkadaşımdı. Akşam gittim, sabah geldiğimde motosikletim yoktu. Kameraları izledik, karakola gittik ve şikayette bulunduk. Henüz bir şey çıkmadı”dedi.

Yenisini aldım onu ​​da çaldılar

Dilsiz, yeni motosikletinin çocukları ve eşi görmeden çalındığını belirtti. “Dün saat 13:30’da yeni motosikletimi teslim aldım. Dükkanıma gittim, akşam işim bittikten sonra eve geldim. Çocuğumu aradım ve onunla birlikte malikanenin sığınağına götürdük. Sabah işe gitmek için barınağa girdiğimde motosikletimin yerinde olmadığını fark ettim. Çocuklarım ve eşim motosikletimi merak ediyorlardı, rengi nasıl? Görmeden önce çaldılar.”söz konusu.

İlk motosikleti çalındığı için indirim yapmışlar.

Yeni motosiklet almak için bayiye gittiğinde başına gelen talihsiz olayı yetkililere anlattıktan sonra yeni aldığı motosiklete indirim yapıldığını söyledi. Dilsiz yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Motosikleti dün 25 bin liraya aldım. Bayideki yetkililere ilk olayı anlattım ve bana indirim yapıp 25 bin liraya sattılar.” sözlerini kullandı.

aslanapaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu