Haber

Fenerbahçe yalan söyledi! Ali Koç’un Vincenzo Montella ile anlaşması olduğu iddia edilmişti.

Jorge Jesus’un ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe’nin, Adana Demirspor ile yollarını ayıran Vincenzo Montella ile anlaştığı iddia edildi. Kulüp, bu iddialara resmi bir açıklamayla yanıt verdi.

“Montella duyurulacaktı”

Gazeteci Enver Aysever, Radyo Göl’e yaptığı açıklamada, Ali Koç’un teknik yönetim için Vincenzo Montella ile anlaştığını ancak liderin mali genel kurulda fikrini değiştirdiğini açıkladı. Aysever yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

Ali Koç, kürsüye çıkmadan yarım saat önce Montella ile anlaşıp işi bitirmişti. Pazartesi açıklanacaktı. Havayı görünce menajer arkadaşlarına bile haber vermeden ‘Türk hocayla çalışacağız’ dedi. Bu bir sansasyon değil. kesinlikle gerçek haberdir.

Fenerbahçe’den açıklama

Sarı-lacivertliler, İtalyan hocayla ilgili iddialara ilişkin yaptığı açıklama şöyle:

“Kulübümüzün Teknik Menajer Vincenzo Montella ile anlaşıp sonra vazgeçtiğine dair bazı yayın organlarında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yeni dönemde takımımıza liderlik edecek teknik adamla ilgili açıklama önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.’

Yeni teknik direktör kim olacak?

Jorge Jesus’tan sonra tüm Fenerbahçe taraftarları gruba kimin liderlik edeceğini merak etti. Pazar günü gerçekleştirilen mali toplantıda konuşan lider Ali Koç, yeni dönemde bir Türkçe öğretmeniyle çalışmak istediklerini belirterek, toplumu tanıyan, hizmet eden ve o ruhu aşılayan iki Türk öğretmenle karşılaştıklarını söyledi.

haber-yayladagi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu