Haber

Filenin Sultanları’nın Resmi Sponsoru McDonald’s A Milli Kadın Voleybol Takımıyla Gurur Duyuyor!

A Milli Bayan Voleybol Takımı’nın FIVB Voleybol Uluslar Ligi’ndeki şampiyonluğu tüm Türkiye’de sevinçle karşılandı. Filenin Sultanları’nın bu başarısıyla birlikte 2021 yılından bu yana A Milli Kadın Voleybol Takımı’na sponsor olan McDonald’s Türkiye de bir kutlama bildirisi yayınladı. Konuyla ilgili açıklama yapan McDonald’s Türkiye CEO’su Mwaffak Kanjee; İnternetin Sultanları tarih yazmaya devam ederken biz de McDonald’s olarak onlara destek vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin spordaki gururu Filenin Sultanları’nın FIVB Voleybol Milletler Ligi’ndeki üstün başarısı, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın resmi sponsoru McDonald’s Türkiye tarafından büyük sevinçle karşılandı. 2021 yılından bu yana verdiği takviye ile filelerin sultanlarının yanında yer alan McDonald’s Türkiye, Uluslar Ligi şampiyonluğunu kazanan futbolcunun ardından tebrik mesajı yayınladı.

McDonald’s Türkiye CEO’su Mwaffak Kanjee tarafından yapılan açıklamalarda, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın sahadaki üstün performansı, grup ruhu ve azmi ile Uluslar Ligi Şampiyonu olmanın haklı gururunu herkese yaşattığı belirtildi. Büyük başarıyı takdirle karşılayan Kanjee, “A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ilk kez Uluslar Ligi’nde altın madalya kazanması, her başarıda olduğu gibi Türk voleybolunun yükselişine olan inancımızı pekiştirdi. Bu büyük başarıya ulaşırken McDonald’s olarak A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın lezzet sponsoru olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. İnternetin Sultanları tarih yazmaya devam ederken biz de McDonald’s olarak onlara destek vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Sporun dostu, şampiyonun sponsoru!

McDonald’s Türkiye, resmi sponsorluğunu üstlendiği A Milli Kadın Voleybol Takımı’na 2022 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda destek verdi. “Herkes Bizden Bağımsız Bir Dünya” kampanyasına imza atan McDonald’s Türkiye, bu yıl şampiyonluk kazandığı ABD’nin düzenlediği son turnuvaya özel olarak kova menüleri lezzet tutkunlarının beğenisine sundu.

Öte yandan, 2020 yılından itibaren A Milli Kadın ve A Milli Erkek Futbol Takımları ile eMilli Takım sponsorluklarını da üstlenen McDonald’s Türkiye, kadının her alanında olduğu gibi sporda da fırsat eşitliği gözetilerek Kırmızı Beyazlı Kadınlar hareketine öncülük etti. “İnan ve Yaparsın” sloganıyla hareket eden marka; A Milli Kadın Voleybol ve Futbol Takımı oyuncularıyla birlikte tüm kadınların içindeki gücü keşfetmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdi.

McDonald’s Türkiye Hakkında:

‘BrandZ 2023 En Değerli 100 Küresel Marka’ araştırmasına göre dünyanın en pahalı 5. markası ve teknoloji şirketleriyle birlikte ilk 10’a giren tek yiyecek içecek şirketi olan McDonald’s, Türkiye’deki ilk restoranını 1986 yılında açtı. Bugün McDonald’s, yaklaşık 250 restoranı ve yaklaşık 7000 çalışanı ile faaliyet gösteriyor. Sunmuş olduğu iş ve hizmetlerin %98’ini Türkiye’de üretim yapan tedarikçilerden temin etmektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habererzin.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu