Haber

İnegöl Belediyespor Rüzgarı Alanya’da

İnegöl Belediyespor DOSTUM Oryantiring Takımı, Alanya’da düzenlenen yarışlarda farkını bir kez daha ortaya koyarak Türkiye’de başarıya imza attı.

İnegöl Belediyespor DOSTUM Oryantiring Takımı, Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun Alanya’da düzenlediği Türkiye O-Days Türkiye Oryantiring Şampiyonası 3. Etap yarışlarında madalyalara bir kez daha ambargo koydu.

Dört gün boyunca 45 kategoride 1720 sporcu zorlu parkurlarda kıyasıya yarıştı. Orta mesafe yarışı 25 Ocak Perşembe günü Cebelireis’te, Alanya Çarşı Merkez sürat yarışı 26 Ocak Cuma günü, orta mesafe yarışı ise 27 Ocak Cumartesi günü Gedevet Parkorman Alanında yapıldı.

İNEGÖL BELEDİYESPOR FARKINI YİNE GÖSTERDİ

İnegöl Belediyesi’nin farklı spor dallarına verdiği desteklerden biri olan Oryantiring sporunda önemli başarılara imza atan DOSTUM Oryantiring Takımı, yine başarılı sonuçlara imza attı. İnegöl Belediyespor Oryantiring Takımı yarışıyor; Yarışmaya 5 Türkiye birinciliği, 5 Türkiye ikinciliği, 6 Türkiye üçüncülüğü ve toplam 16 Türkiye sıralama madalyası kazanarak damgasını vurdu. Ayrıca 16 yaş kategorisinde kız ve erkek takımları etabı kapatarak büyük bir başarıya imza attı.

BAŞKAN ALPER TABAN’DAN TEBRİK

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, sporu tabana yayarak gençlerin farklı spor dallarında kendilerini geliştirdiklerini belirtti. Başkan Alper Taban, sayısız başarıya imza atan DOSTUM Oryantiring Takımını tebrik ederek, “İnegöl olarak sporun her alanında varız. Sporu tabana yayarak altyapı gruplarına önem veriyoruz. DOSTUM Oryantiring Ekibimiz” dedi. bugüne kadar katıldığı her yarışta ve yine Alanya’da düzenlenen yarışlarda ödüllerle dönerek bizleri gururlandırdı. “Aynı şekilde başarı elde ederek şehrimize döndüler. Her bir sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik ediyorum. Umarım nice başarılara imza atarlar.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberkarapurcek.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu