Haber

Kadıköy’de 15 Bin Liralık Saç Kaynak Dolandırıcılığı

Kadıköy’de 15 bin liralık kaynak dolandırıcılığı: Saçlarını yaptırıp faturayı ödemeden kaçtılar

İSTANBUL – Kadıköy’de bir kuaföre gelen 2 kadına 15 bin TL’ye saç ekimi yaptırdı. İşlemin ardından bayanlar bedel ödemeden kaçtı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Kadıköy’de bir kuaförde meydana geldi. Tezlere göre kadın kuaförüne gelen 2 kadın, 6 saat süren sürecin ardından aldıkları hizmetin bedeli olan 15 bin TL’lik borcunu ödemeden dükkandan kaçtı. Sigara içmek bahanesiyle bahçeye çıkan 2 kadın, kuaförün yoğunluğundan yararlanarak göz ortasında kayboldu. Kadınların kaçış anları güvenlik kamerasına yansıdı.

“Böyle bir olayla ilk kez karşılaşıyoruz”

Kuaför Tacettin Damdelen, “Kadınlar kuaförümüze geldiler. Saçlarını yaptırdılar. İşlemler bittikten sonra sigara içmeye çıktılar. Orta faturayı ödemelerini bekliyorduk. Biz göremedik ama olunca” kameralara baktık bayanlar kaçtı.İşlem ortalama 6 saat kadar sürdü.Akşam olduğu için yoğunluktan faydalandılar.Ağır olduğu için fark edemedik. İlk kez başımıza geldi. 22 yıldır buradayız ve böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyoruz. İşlemin maliyeti 15 bin TL oldu. Yetkililer tarafından yakalanmasını istiyoruz. Biz mağdur olduk, başkaları mağdur olmasın” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu