Teknoloji

Mass Effect Legendary Edition Steam Fiyatı Düştü!

Bildiğiniz gibi bir süredir fiyatları artan oyunların haberini sizlerle paylaşmıştık. Bu kez farklı bir durumla karşı karşıyayız. Mass Effect Legendary Edition Steam fiyat ucuzladı. Üstelik bir de indirim konusu var. Yani kaçırılmayacak bir fırsatımız var. Detaylar burada.


İlginizi çekebilir:  Steam QuakeCon 2023 İndirimi Başlıyor


Orijinal üçlemedeki üç oyunun da geliştirilmiş versiyonlarının yer aldığı Mass Effect Legendary Edition, 2021 Mayıs ayında piyasaya çıkmıştı. Steam mağazasında 599 TL fiyat etiketine sahip ve bu zamana kadar birçok kez indirime girmişti.

Mass Effect Legendary Edition Steam Fiyatı Kaçırılmayacak!

Bugün sürpriz bir gelişmeyle üçleme paketinin fiyatı belli oldu. %30 azaltıldı 419,99 TL seviyeye geri çekildi. Hatta bunun üzerine 10 Ağustos 2023perşembe günü biter %75 indirimle 104,99 TL Kitaplığınıza ekleyebilirsiniz. Bize göre bu fırsatı kaçırmayın, yoksa pişman olursunuz.

Mass Effect Legendary Edition, üçlemedeki yepyeni oyunlarla karşılaştırıldığında tüm oyunların yanı sıra promosyonel silahlar, zırhlar ve paketler dahil kırktan fazla indirilebilir içeriği tek bir pakette sunuyor.

Bunların yanı sıra 4K UHD ve HDR güçlendirme, gölgeleme, görsel efektler, ışıklandırma, alan derinliği ve tam çözünürlüklü ses ile güzelleştirilmiş modeller, teknik açıdan oldukça gelişmiş bir deneyim sunuyor. İlk oyun için ekstra geliştirilmiş nişan alma ve ses efektleri, silah dengeleme ve daha birçok oynanış iyileştirmesi olduğunu söyleyelim.

PC sürümü ekstra 21:9 monitör artışı ve DirectX 11 uyumluluğu sunarken, mevcut nesil konsollarda kalite ve kare hızı arasında seçim yapabileceğiniz performans modu seçenekleri bulunuyor.

Mass Effect Legendary Edition Konusu

Komutan Shephard rolünü üstlendiğimiz seri oyunlarda Reapers adlı düşman ırkla savaşıyor ve galaksiyi kurtarmak için büyük çaba harcıyoruz. Rol yapma oyunu öğelerine bağlı olarak, seçimlerimiz her görevi, diğer karakterlerle ilişkimizi ve savaşın sonucunu etkiler. Hatta bu kararların başka oyunlara taşınmasıyla birlikte genel olarak galaksinin kaderini de etkiliyor. Shephard özelleştirmelerinin de yer aldığı üçlemede karakterinizin görünümünü değiştirebildiğiniz gibi sembolik Femshep ile oynamayı da tercih edebiliyorsunuz.

haber-alanya.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu