Haber

Milli Uçurtma Sörfçüleri Sinop’ta Kamp Yapıyor

MUSTAFA USTA

Milli takım sporcuları, İngiltere’de düzenlenecek Formula Kitesurf Avrupa Şampiyonası yarışları öncesinde Sinop’ta kamp yapıyor. Türkiye Olimpiyat Uçurtma Sörfü Milli Takım Kaptanı Ejder Ginyol, “Pazar günü İstanbul üzerinden İngiltere’deki Avrupa Şampiyonası’na gidiyoruz. Burada güzel bir kamp süreci geçirdik. İnşallah bu güzel kamp sürecini Avrupa şampiyonasında da sergileyip, ülkemizi temsil edeceğiz. Gelecek yıl Fransa’da yapılacak Olimpiyat oyunlarında da ülke olarak sonuçlar var.” Bunu başarmak için kota almak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Milli takım sporcuları, İngiltere’de düzenlenecek Formula Kitesurf Avrupa Şampiyonası yarışları öncesinde Sinop’ta kamp yapıyor. Milli sporcular, 3 Eylül’de başladıkları antrenmanı yarın tamamlayacak. Sinop’taki konvoyda; Milli sporcular Derin Atakan, Derin Deniz Sorguç, Peri Mina Mete, Armağan Ersolak ve takım kaptanı Ejder Ginyol.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Yüzbaşı Ejder Ginyol, şunları söyledi:

“Bu yıl yapılacak olimpiyatların hazırlıklarını bu yıl Sinop’ta yapmaya karar verdik. Milli takım olarak yaklaşık bir haftadır buradayız. Milli takım sporcularımız antrenmanlarını ve son çalışmalarını yapıyorlar. Çok güzel bir ortam var. Şehir ve insanları çok güzel. Sahili ve rüzgarı da keyifli. Uçurtma uçurmak sörf yapmak isteyen herkese burayı tavsiye ederim. En kısa zamanda buraya da destekle kitesurf okulunun açılacağı haberini aldık. Buradaki yat kulüplerine de. İnşallah okullar açıldığında elimizden gelen desteği vereceğiz. Pazar günü Avrupa şampiyonası için İstanbul üzerinden İngiltere’ye gidiyoruz. Burası güzel bir kamp. ” süreç. İnşallah bu güzel kamp sürecini Avrupa Şampiyonası’nda da ortaya koyacağız ve buradan çıkacak sonuçlarla önümüzdeki yıl Fransa’da yapılacak olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek kontenjan almak için çaba göstereceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu