Haber

Milot Rashica ve Mauro Icardi takımda kalmak istiyor

Kayserispor’u 6-0 yenerek şampiyonluk yolunda net bir açıklama yapan ve büyük moral bulan Galatasaray’da performanslarıyla dikkat çeken Icardi ve Rashica’dan güzel haber geldi.

Kayseri maçında hat-trick yapan ve ligde 12 gol 7 asistlik bir istatistiğe ulaşan Icardi ile birlikte bu dönemin flaş isimlerinden Rashica’nın sarı sahada kalmaya kararlı olduğu belirtildi. -Kırmızı formayla kiralık olarak oynadılar.

Yönetimle görüştüler

Teknik Direktör Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkan Yardımcısı Erden Timur ile görüşen iki oyuncu, sarı-kırmızılı takımda mesleklerine devam etmek istediklerini söyledi. İki oyuncuyla ilgili en değerli durumun oyuncuların alacağı karar olduğunu düşünen sarı-kırmızılılar, bu durumun bonservis pazarlığında elini güçlendireceğini planlıyor.

En az 15 milyon euro ödenecek

Galatasaray’ın Icardi’nin bonservisi için PSG’ye orta puan 10-12 milyon euro, Rashica için Norwich City’e 5-6 milyon euro ortası bir fiyat teklif edeceği vurgulandı.

Icardi’nin maaşı yüksek

Ancak Icardi’nin yıllık maaşı Galatasaray standartlarının üzerinde.

Arjantinli oyuncunun bu dönem için garanti bedelinin 6 milyon 750 bin euro olduğu açıklandı. Rashica net olarak 1,5 milyon avro kazanıyor. Öte yandan sözleşmesinde opsiyonu bulunan Mertens, önümüzdeki dönemde Galatasaray formasını giymeye devam edecek.

bayrampasa-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu