Haber

Sürekli’den alan yorumu

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Daima; Bayraklı, Konak, Bornova, Çiğli ve Karşıyaka ilçelerini ziyaret etti. Katıldığı canlı yayında saha çalışmasını değerlendirirken hep “AK Parti rekor oy oranıyla İzmir’de milletvekili çıkartacak” dedi.

Bayraklı, Konak, Bornova, Çiğli ve Karşıyaka ilçelerindeki programlara katılan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali saha çalışmalarında her zaman çıtayı yükseltmeye devam ediyor. İzmir Kantinler Odası temsilcileriyle yapılan toplantıyla başlayan güne, Alpaslan Mahallesi Muhtarı Fahri Karatay’ın ziyareti ile devam eden AK Parti Sürekli Milletvekili Fahri Karatay, yöre esnafı ve yöre halkıyla bir araya geldi. Televizyon programının canlı yayınına konuk olan deneyimli siyasetçi, saha çalışmalarını değerlendirdi. İzmir’in hangi köyünde neye ihtiyaç duyulduğuna, hangi mahallede ne talep edildiğine kendisinin hakim olduğunu belirten siyasetçilerin söylemleri ile eylemlerinin örtüşmesi gerektiğini her zaman vurgulayarak, “Esnafımız, hemşehrimiz, kanaat önderlerimiz, Gençlerimiz, hanımlarımız, milletimizin her ferdi büyük bir teveccüh gösteriyor.Vatandaşlarımızı dikkatle dinliyoruz.İzmir merkeze en uzak köyde oturan hemşehrilerim de, şehir merkezinde oturan hemşehrilerim de gündemi çok yakından takip ediyor. O kadar ki, “Biz hazırız, 14 Mayıs’ı bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın AK Parti’ye oy vermesini bekliyoruz” gibi bir telaffuza çok kez rastlıyoruz. seçmen onlara gidiyor.’ Tabii ki her parçaya dokunuyoruz, yatırımlarımızı, projelerimizi konuşuyoruz, gönül bağı kuruyoruz, gönüllere dokunuyoruz, sahada şunu görüyorum: AK Parti rekor sayıda İzmir’de milletvekili seçecek. Cumhurbaşkanımız rekor oyla yeniden seçilecek.İnşallah 15 Mayıs sabahı tüm ülkemizle bir arada olacağız.

“24 saat yetmez”

Altındağ Mahallesi Kemalpaşa Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek Bornovalılarla bir araya gelen AK Partili, daha sonra Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na konuk oldu. Esnafın talep ve önerilerini dinledikten sonra Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Sürekli, esnaf ve sanatkarlar için hazırlanan destek ve kredi paketleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çamdibi’ndeki Bornova Arnavutları Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ve Makedonyalı göçmen kardeşlerini ziyaret eden AK Partili Sürekli, gönül coğrafyasına selam gönderdi. Balkanların yiğit evlatlarına ilgi ve destekleri için teşekkür eden Sürekli, “14 Mayıs Allah’ın izniyle Türkiye’nin istiklali ve istikbalinde bir dönüm noktası, ‘Türk Yüzyılı’nın anahtarı olacaktır. O kadar çok oluyor ki. 24 saat yeterli değil. Ülkemizin aydınlık geleceği için, gençlerimiz için, şehrimiz için yılmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz.” – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu