Haber

Toroslar EDAŞ, Bakım ve Yatırımlarıyla Osmaniye’yi Aydınlattı

Sektöre yön veren teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Toroslar EDAŞ, Osmaniye’de kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerine 2023 yılının ilk 9 ayında hız kesmeden devam etti.

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı proje ve yatırımlarla yürüten Toroslar EDAŞ, müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde yılın ilk 9 ayında Osmaniye’de başarılı işlere imza attı.

Toroslar EDAŞ, Osmaniye’de hizmet verdiği 2.954 trafo ve 12.692 kilometre sınır uzunluğu için önümüzdeki kış koşullarında sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlamak amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarına devam etti.

Daha aydınlık bir Osmaniye için Kadirli, Merkez, Düziçi, Bahçe, Toprakkale, Hasanbeyli ve Sumbas ilçelerinde 1.787 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgedeki 4 trafo ve 40 dağıtım merkezinin de bakımını yaptı.

Toroslar EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak insan, analiz ve inovasyon odaklı faaliyetlerini sürdürmektedir. Osmaniye’de 262 binden fazla müşteriye daha rahat hizmet verebilmek amacıyla toplam 1.775 kilometre yeni yer altı hattı kuran Toroslar EDAŞ grupları, kentte 1.446 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca 86 yeni elektrik panosu ve 36 trafo merkezinin montajı tamamlandı.

Toroslar EDAŞ, söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamlarıyla 2023 yılının ilk 9 ayında belirlediği hedeflere başarıyla ulaştı.

Müşteri odaklı yaklaşımıyla 7/24 hizmet veren Toroslar EDAŞ, toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Taşınabilir Uygulaması, 0 (322) 186 00 WhatsApp İhbar Hattı aracılığıyla tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor. 00 ve Müşteri Hattı 186.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin elektrik dağıtımındaki üç şirketinden biri olan Toroslar EDAŞ, Başşehir EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte 2016 – 2020 yıllarını kapsayan son tarife döneminde Türkiye’deki 21 dağıtım şirketi arasında en fazla yatırım yapan şirket oldu.

Toroslar EDAŞ’ın Osmaniye’deki bakım ve yatırım çalışmaları hız kesmeden devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

sirvan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu