Haber

Yiğitköy’de Altyapı ve Yol Kaplamaları Tamamlandı

Yiğitköy’de Altyapı ve Yol Kaplamaları Tamamlandı

 

İnegöl Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan Yiğitköy kırsal mahallesinde tüm sokakların kaldırım taşlarıyla kaplanması için çalışma başlattı. 11 sokakta 6 bin m2 parke taşı uygulamasıyla Yiğitköy’de hem altyapı hem de yol kaplamaları tamamlanacak.

Kırsal mahallelerde hizmet atağına devam eden İnegöl Belediyesi, Yiğitköy İlçesi’nde tüm caddelerde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol asfaltlama çalışmalarına başladı. 11 caddenin tamamında 6 bin m2 parke taşı uygulaması devam ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger de beraberindeki heyetle dün Yiğitköy’de incelemelerde bulundu.

TÜM SOKAKLAR PARKE TAŞIYLA KAPLANDI

Denetim sırasında da açıklama yapan Fevzi Dülger, “Altyapısı tamamlanan bölgelerde yol asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Yiğitköy Mahallemizde sokaklarda kaldırım taşı döşeme çalışmalarına başladık. Buradaki tüm caddelerimizde altyapı uygulamaları tamamlandı. Daha sonra yol asfaltlama çalışmalarımıza başladık. Yiğitköy Mahallemizde devam eden çalışmalar kapsamında 11 sokakta 6 bin m2 parke taşı uygulaması yapılıyor. Bütün sokaklarımız kaplanıyor. Büyükşehir Belediyemiz tarafından temin edilen parke taşlarının uygulamasını Teknik İşler Müdürlüğümüz yürütüyor” dedi.

KIRSAL MAHALLELERDE HİZMET SALDIRILARI DEVAM EDİYOR

Kırsal mahallelerin değerli olduğuna dikkat çeken Dülger, “Bu alana yapılan her yatırımı önemsiyoruz. Bu çalışmalarımızla söz verdiğimiz gibi merkezin konforunu kırsal mahallelerimize taşıyoruz. Altyapı çalışmalarımız, üstyapı çalışmalarımız, sosyal ve kültürel faaliyetlerimizle kırsal alanlarda da merkezdeki konforun aynısını sağlamak için çalışıyoruz. Bugün gelinen noktada kırsal mahallelerimiz artık altyapıya ve doğalgaza kavuşmuş durumda. Altyapı çalışmaları tamamlanan köylerimizde planlarımız doğrultusunda hızlı bir şekilde yol asfaltlama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Benzer bir çalışma 2023 yılında Yiğitköy’ün de aralarında bulunduğu 18 mahallede gerçekleştirildi. Bu mahallelere toplam 79 bin 600 m2 parke taşı döşendi. “Başta Yiğitköy Mahallemiz olmak üzere tüm kırsal mahallelerde yürütülen bu çalışmaların başarılı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habergulnar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu