Haber

Başkan İduğ’dan iş dünyası turu

Bornova Belediye Lideri Dr. Mustafa İduğ, oda ziyaretlerini sürdürüyor. Lider İduğ, geçtiğimiz ay yapılan seçimlerle itimat tazeleyen İzmir Ticaret Odası Lideri Mahmut Özgener, İZTO Meclis Lideri Selami Özpoyraz ve takımına yeni periyotta de muvaffakiyetler diledi. Lider İduğ beraberindeki belediye bürokratları ve meclis üyeleriyle Ege İhracatçı Birlikleri Lideri Jak Eskinazi’yi de ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Bornova Belediye Lideri Dr. Mustafa İduğ, “Ülkemizin kalkınmasına ve ilerlemesine katkı koyan çalışmaları hayata geçiren, bölge endüstrisine ve ticaretine taraf veren liderlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Liderlerimizin yaptıkları başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz ve ülkemizin için tıpkı yolda yürümekten büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Başkanlardan İduğ’a övgü

Diğer yandan iş dünyasından uzun yıllar çeşitli sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarında başkanlık ve yöneticilik yapmış olan Lider İduğ’a övgü geldi. İZTO Lideri Mahmut Özgener, Mustafa İduğ’un iş hayatından Bornova Belediyesi’ne gelmesinin yapılan çalışmalarda kıymetli bir fark yarattığını söyledi.

EİB Lideri Jak Eskinazi de Lider İduğ’un takımıyla birlikte yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, “Daha önce EİB olarak Bornova Belediyesi ile işbirlikleri yaptık. Bundan sonra da her türlü projede bir araya gelmeye hazırız”dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu