Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan daha önce “Gerekeni yapın” dediği Abdülkadir Selvi’ye: Bunları kendi açınızdan çok iyi değerlendiriyorsunuz.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınına konuk oldu. Moderatörlüğünü Canan Yener Reçber’in yaptığı yayında Erdoğan, Mustafa Kartoğlu, Pelin Çift, Abdulkadir Selvi ve Hale Kaplan’ın sorularını yanıtladı.

SAVUNMA SANAYİİNİN DOĞDUĞU NOKTA AÇIKLANDI

Savunma sanayisindeki gelişmeleri anlatan Erdoğan, “Savunma sanayinde ciddi anlamda ihracat yapıyoruz, çok yeterli bir yere yerleştik. Kızıl Elma bizim ufkumuz, Kızıl Elma ile yakalayacağız. tam bağımsız savunma sanayi hedefimiz hepsine teşekkür ederiz TUSAŞ BAYKAR Arifiye’yi satar O Fırtına obüslerinin ne yaptığını bile bilmez burayı ele geçirecek Memleketim bu anlayışla kalırsa eskisi gibi iğne bile üretemiyorlar.2002 yılında savunma sanayinde 56 firma faaliyet gösterirken bugün bu sayı 2750’ye yükseldi.En iyiye ulaşmada, rekabetçi olmanın faydalarını gördük. çevre.” dedi.

“BUNLARI ÇOK İYİ ALDINIZ”

Gazeteci Abdülkadir Selvi, “Muhalefet bundan neden rahatsız oluyor?” dedim. Erdoğan ise Selvi’ye “Selvi Bey bunları kendi açınızdan çok iyi değerlendiriyorsunuz. Değerlendirmeye devam edin” dedi.

“GEREKENİ KÖŞEDEN YAPACAKSINIZ”

Erdoğan, Eylül 2022’de CNN Türk ve Kanal D ortak yayınında Ahmet Hakan, Hande Fırat, Zafer Şahin ve Abdulkadir Selvi’nin sorularını yanıtladı.

Programda gazeteci yazar Abdülkadir Selvi, Erdoğan’a “Şehir hastaneleri konusunda muhalefetin sesi biraz kısıldı. Nasıl yanıt veriyorsunuz?” diye sormuştu. “Peki Abdülkadir Bey, köşenizden gereğini yapacaksınız” diyen Erdoğan, ardından gülümseyerek, “Bak Ahmet Bey gereğini yapıyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu