Haber

Ekrem İmamoğlu, Karla Mücadele Ekiplerini Ziyaret Etti: “Çalışmaların Başarısı Koordineli Bir Çalışma İle Mümkün”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da beklenen kar yağışı için hazırlık yapan nöbetçi gruplarla bir araya geldi. Kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yapan İmamoğlu, “39 ilçe belediyemiz dışında kamu kurumlarının diğer bileşenleri dışında herkes kendi alanında çalışıyor olacak. Çalışmaların başarısı koordineli bir çalışma ile mümkün. Vatandaşlar bu konudaki uyarılara uyuyor.”

İBB Lideri İmamoğlu, Afete Uyum Merkezi’nde (AKOM) düzenlediği bilgilendirme toplantısının ardından karla mücadelede çalışan ekiplerle bir araya geldi. Edirnekapı’da İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı garajında ​​çalışan personel ile bir araya gelen İmamoğlu’na, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay eşlik etti. Görevli çalışanın çay servisini de reddetmeyen İmamoğlu, çalışanlardan bilgi aldı.

“GÜZEL GÖRÜNTÜLER VE KARIN İYİLİĞİ AKLIMIZDA OLSUN”

Sahada çalışan kar çalışma ekiplerini ziyaret ederek çalışmaları denetleyen İBB Lideri İmamoğlu, şunları söyledi:

“Yaklaşık 3 bin araç ve 10 bin çalışanımızla sahadayız. Hazırız Allah’ın izniyle sorunsuz atlatırız. Şu anda sadece bir şantiyedeyiz. 10 bin çalışanımız orada. Bizler dışında 39 ilçe belediyemiz, kamu kurumlarının diğer bileşenleri herkes kendi alanında çalışacak.Koordineli bir çalışma ile başarıya ulaşmak mümkün.Vatandaşlarımızın bu konudaki uyarılara uyması önemlidir. Geçen yıl şubat ayında yaptığımız işbirliğinin İstanbul’u ne kadar rahatlattığını hepimiz biliyoruz: “Biz insanımızla birlikte yaşamamızı istiyoruz. Aklımızda sadece hanımın hoş görüntüleri ve merhameti kalsın. Birbirimize karşı anlayışlı ve hoş bir dille hareket etmemizin çok faydalı olacağını görüyorum. Şimdiden hepimize güzel ve sağlıklı birkaç gün diliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu