Haber

Kayseri’den kısa

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Organizasyon Buluşması Programına katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir nikah salonunda düzenlenen programda konuşan Büyükkılıç, milletvekili aday adaylarını kucakladığını belirterek, başarılar diledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, milletvekili aday adaylarına seslenerek, “Daha yolun başındasınız, hayırla başlayıp hayırla bitirmenizi temenni ediyorum. Önemli olan geriye dönüp baktığınızda ne zaman baktığınızdır. Faydalı bir işimiz oldu mu? Ümmete faydamız oldu mu diyebilmek için.” sözlerini kullandı.

Özhaseki, konuşmalarının ardından DEVA Parti’den AK Parti’ye katılanlara rozet takdim etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni yollar

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın 4 yıllık başkanlığı sırasında kentte yaklaşık 1.5 milyar TL’lik 90 kilometrelik yeni yol yapılarak ulaşıma açıldığı belirtildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, mevcut yolların bakım, onarım ve genişletme çalışmalarının yanı sıra ihtiyaçlar doğrultusunda yeni yolların yapımını da yürüten Önder Büyükkılıç’ın yeni yollar kazandırdığı belirtildi. şehir.

Açıklamada, kentte 4 noktada büyük ölçüde tamamlanan yolların yapım çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Talas Belediyesi Kur’an-ı Kerim standına ilgi

Talas Belediyesi Baskılı Mushaflar Kur’an-ı Kerim Sergisi Ramazan ayında ilgi görüyor.

Yaman Dede Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Yaman Dede Kültür ve Sanat Evi’nde sergiyi gezdi.

Sergide Hazreti Osman’ın okurken şehit düştüğü mushaf başta olmak üzere pek çok eserin tıpkıbasımı sergileniyor.

Melikgazi Sanat Atölyesi açılıyor

Melikgazi Belediyesi, eski bir taş yapı olan Nazmi Toker Okulunu restore ederek Melikgazi Sanat Atölyesi olarak yaz sonunda gerçek anlamda hizmete sokacak.

Projeyi inceleyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, belediyeden yaptığı açıklamada, merkezde el sanatlarından yağlı boya ve çiniye kadar birçok eğitimin verileceğini, atölyeler ve kafeterya bulunacağını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu