Yaşam

Küresel Sahneden Etkileyici Çıkışlar

Keshi – “Belirsizlik”

Son zamanlarda TikTok kullanıcılarının favorileri arasında yer alan “Limbo” adlı şarkının sahibi Keshi, 2022 yılında UMG etiketiyle şarkının tam sürümünü yayınladı.

“Limbo”, yayınlanmasının üzerinden bir yılı aşkın bir süre sonra, %400’lük akış artışı ve 1 Milyondan fazla TikTok içeriği ile platforma hakim olmaya devam ediyor. İlk albümü GABRIEL’in yıl dönümünü kutlayan sanatçı, Spotify’da aylık 8.8 milyon dinleyiciyle yeni bir zirveye ulaşarak adından uzunca bir süre söz ettirecek gibi görünüyor.

Kali Uchis – “Ay Işığı”

Grammy ödüllü sanatçı Kali Uchis’in yeni albümü “Red Moon In Venus” çıktı. 15 parçadan oluşan albüm, sanatçının bir önceki albümüdür” dedi. “Ay ışığı”Aynı zamanda Uchis’i de içerir ve Uchis’in R&B stilini ortaya çıkarır.

Global popun değerli isimlerinden Uchis, albümünün ikinci teklisi “Moonlight” ile dikkatleri üzerine çekti. 300.000’den fazla TikTok görüntülemesi ve listelerdeki başarısıyla sadık bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı.

Uchis geçen yıl üç Billboard Latin Ödülü, iki Billboard Müzik Ödülü ve bir Amerikan Müzik Ödülü kazandı. Müzisyen bu yıl Coachella’da sahne alacak ve yeni tarzına 25 Nisan’da başlayacak.

Samara Joy – ”Bu Ruh Halinden Çıkamıyorum”

Genç şarkıcı Samara Joy, 2022 yılında çıkardığı Linger Away albümüyle yakaladığı başarının ardından aldığı 2 Grammy Ödülü ile uluslararası tanınırlık kazandı. Bu albümde hit şarkı Can’t Get Out Of This Mood da yer alıyor.

 
Can’t Get Out Of This Mood, Samara’nın çağının ötesindeki eşsiz vokal ve müzikal bilgeliğini sergiliyor. Ailesinde her zaman müziğin yol gösterici bir varlık olduğuna inanan 23 yaşındaki sanatçı, ocak ayı itibarıyla yeni nesline başladı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu