İş

ThinkPhone ile Motorola, ThinkPad markasını cep telefonu dünyasına taşıyor.

Lenovo, ilk iş odaklı akıllı telefonunu piyasaya sürmek için satın almalarıyla güçlerini birleştiriyor. Motorola tarafından yeni tanıtılan ThinkPhonebir zamanlar efsane olan BlackBerry’nin özelliklerini hayata geçirmeyi hedefliyor.

Dayanıklı, mantıklı tasarımları, güçlü pil ömrü, yetenekli donanımları ve bir zamanlar sunduğu efsanevi güvenlik özellikleri ile uzun süredir iş dünyasına hizmet vermektedir. Think Pad markası , bilgisayar dalında temel bir yere sahiptir. Şimdi de Lenovo, aynı niteliklere sahip bir iş telefonu ile bu markayı cep telefonu dünyasına taşıyor.

Bir zamanlar yaşadığı cep telefonu serüvenini bir kenara bırakan Lenovo markası, cep telefonlarında adını duyurmuş değil. Ancak 2014 yılında Motorola’yı Google’dan satın aldıktan sonra oldukça kaliteli telefonları piyasaya sürdüler. Motorola Razr 2022ve Kenar 30 Ultra Motorola markası altında şimdiye kadar üretilen en uygun fiyatlı telefonlar oldu. Şimdi Lenovo Moto ve ThinkPad markalarının gücü birleşiyorve ThinkPhone isimli bir telefonla sahne alıyor.

Cihazın kendisi, Çin’de piyasaya sürülen yeni Moto X40 gibi en son tüketici odaklı Moto’lara benzer bir kamera ve harici bileşen sistemi taşıyor. Ancak alüminyum çerçeve sayesinde daha güçlü bir tasarıma sahiptir. Goril Camıve ThinkPad X1 Carbon’dan ilham alan aramid fiberTarafından desteklenen.

Telefon, toza ve suya karşı IP68 sertifikasına sahip ve 1,25 metre düşme direncine sahip. 6,6 inç 144Hz poLED ekran 5.000 mAh bataryaya, 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB’a kadar depolama ile eşleştirilmiş bir Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti eşlik ediyor. Pil, 68W hızlı şarjı destekler. Cihaz, 8K’ya kadar görüntü kaydı yapabilen 50MP ana sensöre sahip bir kamera sistemi kullanıyor.

Bunlara ek olarak, yazılım cephesinde iş odaklı bazı özellikler vardır. içinde bulunan Moto KeySafe güvenlik çipi bunlardan biridir. Yapay zeka destekli Moto Tehdit Savunması BT departmanları için yazılım, filo yönetim araçları ve uzaktan destek seçenekleri. Ayrıca telefon – laptop iş birliği bir adım daha ileri gidiyor ve ThinkPad laptoplar ile yakın bir ilişki kurulabileceği söyleniyor.

ThinkPhone, önümüzdeki aylarda ABD, Avrupa, Latin Amerika, Orta Doğu, Avustralya ve tabii ki Asya ülkeleri dahil olmak üzere çeşitli pazarlarda piyasaya sürülecek. Fiyat bilgisi daha sonra duyurulacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu